Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 în urmă cu 22 ore, Levi N a scris: P.S. 11 echipaje sunt pana acum ! Am înţeles că suntem deja 5 echipaje. Unde sunt restul până la 11 ? Colegii care doresc să vină îi rog să confirme, ceilalţi să infirme prezenţa (nu-i nici o supărare), ca să ştim cum ne organizăm în locaţie. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 6 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Am înţeles că suntem deja 5 echipaje. Unde sunt restul până la 11 ? Colegii care doresc să vină îi rog să confirme, ceilalţi să infirme prezenţa (nu-i nici o supărare), ca să ştim cum ne organizăm în locaţie. Confirm. La trei sunt la iesire din Turda. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 La 09.10.2017 la 16:43, Levi N a scris: Eu la 3 sper sa plec din Turda, Eu sper sa plec mai repede de ora 3, sa ajung primul, dar sa nu-i spune-ti la @Emil Vinteler . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Acum vorbind serios eu as pleca din Turda injur de ora 10-12, dar daca ne adunam mai multi la ora 3 este ok si pentru mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 38 minute în urmă, Levi N a scris: Acum vorbind serios eu as pleca din Turda injur de ora 10-12, dar daca ne adunam mai multi la ora 3 este ok si pentru mine. Eu ajung cred ca inainte de 3. Mai am de facut una alta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 21 minute în urmă, Wawak Cristian a scris: Eu ajung cred ca inainte de 3. Mai am de facut una alta. Nu vine nimeni cu copii mai mici? Pana in 10 ani. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Armeanu 364 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Prezent și eu de vineri după amiaza. Sper ca în jur de 15-16 sa plec din Sibiu. Rog cine ajunge primul sa îmi trimită și mie locația. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 12 minute în urmă, Dan Armeanu a scris: Prezent și eu de vineri după amiaza. Sper ca în jur de 15-16 sa plec din Sibiu. Rog cine ajunge primul sa îmi trimită și mie locația. Salut Daca vii prin Medias, dupa ce treci de Tarnaveni suna-ma, sau ma poti suna oricand vrei sa-ti spun cum ajungi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 în urmă cu 4 ore, Ovidiu-Betty a scris: Am înţeles că suntem deja 5 echipaje. Unde sunt restul până la 11 ? Colegii care doresc să vină îi rog să confirme, ceilalţi să infirme prezenţa (nu-i nici o supărare), ca să ştim cum ne organizăm în locaţie. Pana acum au confirmat 7 echipaje. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 La mine a intervenit ceva la serviciu, in Campia Turzii. Ca sa nu fac multe drumuri merg direct cu rulota, pe la 12-13 rezolv problemele si cand termin plec spre Iernut. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 49 minute în urmă, Levi N a scris: Pana acum au confirmat 7 echipaje. Acestea ar fi : @Emil Vinteler, @Cristian A, @Dan Armeanu, @Wawak Cristian, voi și noi. - 1 ? @Domokos Iosif și @Alin P. au confirmat doar pentru Sovata. Dacă confirmă și pentru Iernut => +1 și e foarte bine. Greșesc, am numărat aiurea sau e bine @Levi N ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 52 minute în urmă, Cristian A a scris: La mine a intervenit ceva la serviciu, in Campia Turzii. Ca sa nu fac multe drumuri merg direct cu rulota, pe la 12-13 rezolv problemele si cand termin plec spre Iernut. Vineri sau sambata ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 25 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Acestea ar fi : @Emil Vinteler, @Cristian A, @Dan Armeanu, @Wawak Cristian, voi și noi. - 1 ? @Domokos Iosif și @Alin P. au confirmat doar pentru Sovata. Dacă confirmă și pentru Iernut => +1 și e foarte bine. Greșesc, am numărat aiurea sau e bine @Levi N ? Vine si Ielcean Marcel , dar ajunge mai pe seara , sau sambata dimineata. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 29 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Acestea ar fi : @Emil Vinteler, @Cristian A, @Dan Armeanu, @Wawak Cristian, voi și noi. - 1 ? @Domokos Iosif și @Alin P. au confirmat doar pentru Sovata. Dacă confirmă și pentru Iernut => +1 și e foarte bine. Greșesc, am numărat aiurea sau e bine @Levi N ? @Domokos Iosif vine, @Alin P. si @Marcel Ielcean nu mi-au raspuns la telefon, dar daca zice @Wawak Cristian ca vine @Marcel Ielcean asa o fi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 @Wawak Cristian Marcel vine singur?Mie imi zicea ca vine cu un prieten ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Pana la urma ne intalnim undeva (la ce ora )sau ne vedem la Iernut? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 acum o oră, Levi N a scris: @Wawak Cristian Marcel vine singur?Mie imi zicea ca vine cu un prieten ! Cu mine era vorba ca vine. A zis ca ajune maine seara sau cel tarziu sambata dimineata. Da . Ar fi frjmos sa mergem odata. Ne putem intalni in parcare la kaufland ca e mare parcarea. La ce ora ziceti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Domokos Iosif 37 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Da venim si noi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 acum o oră, Wawak Cristian a scris: Cu mine era vorba ca vine. A zis ca ajune maine seara sau cel tarziu sambata dimineata. Da . Ar fi frjmos sa mergem odata. Ne putem intalni in parcare la kaufland ca e mare parcarea. La ce ora ziceti. Propune o ora la care sa ne intalnim la Kaufland in parcare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Chiar acum, Levi N a scris: Propune o ora la care sa ne intalnim la Kaufland in parcare. La 3 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Ne auzim la telefon inainte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 în urmă cu 3 ore, Cristian A a scris: La mine a intervenit ceva la serviciu, in Campia Turzii. Ca sa nu fac multe drumuri merg direct cu rulota, pe la 12-13 rezolv problemele si cand termin plec spre Iernut. La cat crezi ca termini si poti pleca din CampiaTurzii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 O ora, maxim. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 1 minut în urmă, Cristian A a scris: O ora, maxim. Adica ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 13 minute în urmă, Wawak Cristian a scris: La 3 . Ceva mai repede nu poti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri