Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2017 se pare ca v-a fi o zi frumoasa ! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fani Cotiga 16 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2017 Distracție plăcută și timp frumos ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2017 Si chiar este frumoasa ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2017 100% frumoasa, intr-o companie perfecta ! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2017 Frumos...., va invidiez ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Distractie placuta colegilor din Ardeal! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 cineva este foarte matinala, 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Si speram ca va fi o zi la fel ca ieri ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Distractie placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Și careul s-a închis cu @Marcel Ielcean. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 (modificat) Și n-am dus lipsă nici de bucătari. S-au întrecut @Levi N, @Emil Vinteler și @Dan Armeanu. Totul a fost minunat, vremea, locația, mâncarea, băutura dar îndeosebi toți cei prezenți la această ieșire. În mare, la ieșirea de săptămâna viitoare de la Valea Ierii, formația va fi cam aceeași, așadar reușita unei ieșiri frumoase e sigură. Aviz amatorilor ! Modificat 15 Octombrie, 2017 de Ovidiu-Betty Corectare 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Asa cum am sperat, si astazi a fost o zi superba ca si ieri, la fel si compania colegilor @Domokos Iosif, @Emil Vinteler, @Ovidiu-Betty, @Cristian A, @Wawak Cristian, @Marcel Ielcean si @Dan Armeanu si cu aceasta ocazie "Grupul Cj-Ms" s-a transforma in "Grupul Cj-Ms-Sb", .Si cum a scris mai sus @Ovidiu-Betty speram sa refacem formula la Valea Ierii, si cu aceasta ocazie reinoiesc invitatia pentru cei din zona asta si nu numai. Urmariti topicul "Ruloteala la Valea Ierii 20-22.10.2017" Multumiri participantilor 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Frumos !Felicitari pentru initiativa ! Ma bucur pentru voi ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Domokos Iosif 37 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Multumim tuturor participantilor a fost o intilnire minunata. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Cate echipaje ati fost pana la urma ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 8 echipaje @Dragos M : @Emil Vinteler, @Levi N, @Cristian A, @Wawak Cristian, @Ovidiu-Betty, @Domokos Iosif, @Dan Armeanu și @Marcel Ielcean 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Neata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marcel Ielcean 31 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Buna seara, comunitate Dupa un week-end rulotit la maxim ( bine ca nu vede filoloaga de fii-mea cum inventez cuvinte), ne-am intors la munca...munca...munca... Deci, am mai incheiat un episod din epopeea hoinarilor ardeleni, pe melegurile din Iernut. Locatia de campare este relativ noua pentru noi ( abia a doua iesire pentru o parte din noi), prima iesire pentru cei nou veniti in grup, dar nu cei din urma.. In coordonate GPS, locatia este: 46GR45MIN2490S, 24GR246MIN577S. Accesul este relativ usor, la iesirea din Iernut ( venind de la Turda) pe soseaua DN15, pe langa OMV Petrom, accesul fiind pe un drum pietruit, pe langa Castelul Rakoczi, cam 200m. Camparea se face usor, pe malul Muresului, pe un platou destul de mare. Se poate pescui. Noi nu am prins decat cate un pui de somn, de data aceasta, dar exista legende locale ca s-ar prinde acolo stiuca, salau, somn. Noi am prins, fiecare ce am putut ( depinde de vigilenta nevestei): vin, bere, palinca Si uite asa, ajungem unul cate unul si ne asternem la lucru.La un moment dat, formatia este completa: rulotisti, rulotiste, copii ( 4 ani/10ani/17 ani/18 ani) si catei( Classy, Lulli, Happy). Ne bucuram sa spunem bun venit lui: @Domokos Iosif, @Wawak Cristian @Marcel Ielcean si nu in ultimul rand @Dan Armeanu, care si-a etalat calitatile de bucatar talentat. Vedeta iesirii: ciorba de varza murata cu ciolan afumat.Daca nevestele noastre au luat notite, va dati seama cam ce nivel de gastronomie s-a practicat pe malul Somesului @Dan Armeanu!!!! A fost o ciorba foarte elaborata: vreo doua ore oala s-a incalzit de la soare, sobita refuzand cu darzenie sa -si faca datoria Dar, cine rade la urma, rade mai bine, pentru ca dupa ce s-a mutat ceaunul pe arzatorul cu gaz, @Dan Armeanu a starnit invidia doamnelor cu prestatia sa: curatat morcovii, dati pe razatoare, taiat varza murata fideluta, fiert ciolanu, scos ciolanul, taiat ciolanul, batut ouale, pus smantana si la final, vedeta serii: CIORBA. Ca de obicei, ne-am simtit foarte bine impreuna, dar asta nu mai este o noutate. Cu cort, cu terasa, fara cort, cu neveste, fara neveste, toti ne-am bucurat sa ne intalnim si sa petrecem impreuna week-endul. La buna vedere pana saptamana viitoare, la Iara! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Da Emil, acum am inteles!! Dupa o asa expunere, DA, poti candida la ''covorul fermecat'' pus in joc de Dragos!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 în urmă cu 8 ore, Costica V. a scris: Dupa o asa expunere, DA, poti candida la ''covorul fermecat'' pus in joc de Dragos!! Din pacate nu este un topic care poate fi nominalizat la concurs..., acesta este o intalnire comuna, unde prezentarea locatiei precum si imaginile au fost prezentate de mai multi colegi, drept pentru care nu avem cum sa impartim premiul la toti cei care au scris despre aceasta locatie..., este adevarat ca @Emil Vinteler a facut o descriere foarte frumoasa si ii multumim cu aceasta ocazie..., insa pentru concurs trebuie topic separat cu o anumita locatie pe care o prezinta o singura persoana... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Avem in arhiva si asa ceva, dar cele mai frumoase amintiri sunt cu prietenii rulotisti. Scuze pt off topic. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 avand in vedere ca postarea lui @Emil Vintelera fost cea mai apreciata, pe viitor il vom lasa doar pe el sa posteze, si daca v-a castiga, poate ne v-a da prin rotatie premiul castigat. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Asa facem ( ma refer la presulet).Castigatorul din grup il da prin rotatie celorlalti 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Daca postam mai multi despre acelasi topic nu intram nici unul in concurs si ma rezum sa scriu doar atit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri