Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2017 De la Kiruna (Suedia) am plecat spre Sortland (Norvegia), traversand muntii am intalnit si cativa Reni.. 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2017 Spectaculos! Renii nu s-au temut de masini, se pare, au stat ca la sedinta foto. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2017 Super frumoase toate imaginile si sunt convins ca toata vacanta a fost frumoasa. Spectaculoase imaginile cu renii. Credeam ca doar in Romania se pot intalni pe sosele turme de oi sau vaci. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2017 In Sortland ne asteptau prietenii nostri, care erau nerabdatori sa petreaca cateva zile cu noi, fapt pentru care isi luasera concediu... Captura serii...un Cod de 17.5 kg, prins de Gica... 4 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 478 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2017 Asta e de făcut, măcar o data-n viață. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2017 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2017 Petrecere la care au venit si vecinii.... Dupa doua paharele de palinca nu mai era nici o diferenta de culoare... Momentul despartiri de prieteni nostri pana in 2018... toti suntem cu lacrimi in ochii.. Ne continuam drumul spre Saltstraumen.. 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 O pauza de cafea... 5 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Adevarat concediu de vis ! Frumuseti pe care greu ti le poti imagina; ramai fara cuvinte... Bravo voua, grozav reportaj ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 In drum spre cercul polar din Norvegia am innoptat la cascada Laksforsen... 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 A doua zi am traversat cercul polar... 4 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 Nu gasesc cuvinte....... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2017 Dupa ce am lasat in urma cercul polar ne-am indreptat spre Kristiansund, am ajuns seara tarziu asa ca am innoptat intr-o parcare. A doua zi am plecat pe Strada Atlantica unde am facut o partida de pescuit la Macrou, 4 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2017 Una dintre cele mai frumoase calatorii vazuta pe forumurile de rulote. Nu pot decat sa astept cu nerabdare continuarea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 O ultima partida de pescuit la Bud Camping.. 4 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Asa arata o crescatorie de Somon.. si asa arata un Submarin.. 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 De la Bud am plecat sa urcam pe Trollstigen.. 4 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 @Alexandru A JOS PALARIA pentru cele trei photo ! 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Lasam in urma Trollstigen si ajungem la Fiordul Geiranger.. 4 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Frumos rau.. , poate am sa ajung si eu vreodata pe acolo... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Superb... Frumusetea imaginilor ma fac sa ma simt acolo, in peisaj. @Alexandru A 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Fotografiile spun totul. Numai zic de motorhome din dotare. Felicitari si la cit mai multe asemenea excursii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Speechless... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri