Ionut Buciuc 11 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2017 Cu masinuta asta planuiesc sa trag rulota ce urmeaza sa o achizitionez peste 2 zile, un seria 3 din 2014 cu 143 Cp. Rulota se incadreaza in cerintele producatorului, dar nu ma lasa permisul, deocamdata- am doar B. Deja am inceput un curs de 7 ore care imi va adauga B96 la carnet, adica inca 750 kg in plus la tractare. Masa totala a masinii este de 2050 kg si a rulotei este de 1500 kg deci depasesc cu 50 kg limita de 3.5 t. Pun si niste poze cu montarea carligului 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Foarte frumoasa! S-o stapaniti cu placere, drumuri bune si fara evenimente neplacute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Buciuc 11 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Mulțumim frumos. Revin mâine cu poze și cu rulota ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Fain brek-ul, si rulota.Vacante multe si placute. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Frumoasa masina. Vad ca ai dotarea sport pe masina. Ai dat si stopurile jos sa montezi carligul dar a meritat. Asteptam poze si cu rulota dupa achizitie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 Frumoasa masina! Vacante placute si numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Buciuc 11 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2017 (modificat) Alin, a trebuit sa le dau jos pt ca e un surub sub ele care tine bara pe pozitie. Oricum stopurile ies imediat, se tin in 2 suruburile mascate de o placuta de plastic. greul a fost cablarea partea electrica, dar daca urmaresti foaia de montare adliteram...totul iese perfect. Modificat 12 Octombrie, 2017 de Ionut Buciuc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Buciuc 11 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2017 (modificat) Am luat rulota. E prea întuneric pt poze din interior, mâine fac negreșit. Pana atunci una doua cu ansamblul complet ?? Modificat 13 Octombrie, 2017 de Ionut Buciuc 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Excursii placute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri