Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Fiindca timpul a fost superb ieri, sambata, dupa amiaza am iesit la gura barajului Rausor, un loc minunat , linistit unde am stat pana azi , duminica.La iesirea din comuna Leresti am luat apa de la izvorul afat pe stanga drumului in sensul de urcare .Intrarea in locatie se face in stanga dupa trecerea podului pe drumul principal, dupa unitatea militara, coordonate gps 45, 379372N 25, 061769E .Ne-am stabilit in poiana langa apa Rausorului, unde mai era un echipaj din Mioveni.Este semnal la telefon pe anumite portiuni.Distanta de orasul Campulung cca.12km.Pun poze faute pe traseu si la fata locului.Deoarece a fost o iesire placuta o sa revin in acest loc curand. 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2017 Bravo! Sa va fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Multumim pentru postare @Trufasila Sorinel ! Nu ai cumva si niste poze facute pe orizontal astfel sa vedem si noi locatia ? ca in aceste poze facute pe verticala, zici ca nu vrei sa arati toata zona de acolo si peisajul ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri