Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 Foarte frumos! Felicitari tuturor participantilor si la mai multe astfel de iesiri! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 O petrecere pe cinste in acest mirific peisaj ! Intr-adevar, parca imi vine si mie sa zic ca Ardealu-i fruncea. Felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Dan 106 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Fără modestie “Ardealu-i fruncea “ 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel 101 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Foarte frumos ! Felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Felicitari de iesire! Foarte fain! Chiar imi pare rau ca n-am putut veni. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Fara cuvinte, un mic videoclip a celor trei zile minunate petrecute in compania unor oameni frumosi. Rulotisti_ardeleni_Valea_Ierii_2017.mp4 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Am incarcat videoclipul 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Cine se bucura de confortul engezoaicei de langa Duster? E sora mai scurta a rulotei mele. Daca nu ma insel e Wren. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Este a lui @Marcel Ielcean. Eu am zis că este exact ca şi a ta. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Exact, dar mai scurta. Si bineiteles mai usoara. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marcel Ielcean 31 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 820kg. Pe cantar. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Păcat că nu aţi reuşit să veniţi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 @Ovidiu-Betty Chiar regretam si noi. Dar nu mai reusim sa iesim din santier. :( Chiar as vrea sa mai ies undeva anul asta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 11 minute în urmă, Marcel Ielcean a scris: 820kg. Pe cantar. Usurica bine. Chiar nu merita mai mare, daca tot nu ai doua spatii de dormit. A mea are in plus un dulap langa baie si o extidere la mobila de bucatarie. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 20 minute în urmă, Bogdan C. a scris: Chiar as vrea sa mai ies undeva anul asta. S-a discutat la Valea Ierii de încă o ieşire (cel puţin), care va fi peste o săptămână (03.05.11.2017) dacă ne ajută vremea şi nu plouă aşa că daţi-i zor cu şantierul ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Ma gandeam si la ceva strand. De preferinta termal. O Caciulata ceva. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Serios !!! Chiar săptămâna trecută spunea Bethino de Căciulata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Insa Caciulate e puţintel departe şi pentru noi (216 km) şi pentru voi (208 km). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Frumoasa iesire! Multe echipaje! Ati stiut sa spuneti DA intalnirii! Felicitari! Dupa lungi asteptari vad ca s-a asfaltat in 2017 cei 14km de drum de la Baisoara pana la Valea Ierii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 în urmă cu 4 ore, Ovidiu-Betty a scris: S-a discutat la Valea Ierii de încă o ieşire (cel puţin), care va fi peste o săptămână (03.05.11.2017) dacă ne ajută vremea şi nu plouă aşa că daţi-i zor cu şantierul ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 @Ovidiu-Betty 30-40 km in plus fata de Valea Ierii. Dar nu stiu in ce mod gasim loc de campare sau camping. In functie de nr de echipaje. Am vazut ceva pensiuni in zona, cu 3-4 locuri de rulote. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 în urmă cu 13 ore, Levi N a scris: Nu ai spus tu că două weekend -uri după Valea Ierii lucrezi și în al treilea poți și tu ieși dacă e vreme bună ? Nu am înregistrat dar am martori. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 în urmă cu 12 ore, Ovidiu-Betty a scris: Nu ai spus tu că două weekend -uri după Valea Ierii lucrezi și în al treilea poți și tu ieși dacă e vreme bună ? Nu am înregistrat dar am martori. Al treilea weekend este cel din 10-12.11.2017, nu cel din 03-05.11. ! Dar nu trebuie sa stati dupa mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri