Gurau Laurentiu 2 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Buna ziua si bine v-am găsit, va mulțumesc pentru ca m-ați primit in aceasta comunitate si sper sa avem cât mai multe ieșiri. Vreau sa va precizez ca sunt începător in ieșirile cu rulote am avut câteva in trecut, dar de aproximativ o săptămana sunt si proprietarul uneia. Sper sa primesc si eu cât mai multe sfaturi si sugestii de la cei mai experimentați dintre dumneavoastră. Va mulțumesc anticipat si va doresc o zi buna in continuare. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Salutare @Gurau Laurentiu si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 @Gurau Laurentiu Sa ai vacante placute si numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 @Gurau Laurentiu Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 @Gurau Laurentiu ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania - ForumRulote.ro ! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Bun venit in comunitate. Distribuie această postare Link către postare