Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Deoarece in acest weekend nu pot iesi cu toate ca imi doresc foarte mult propun sa ne vedem off camping la Cheia in perioada 27-29 octombrie.. Pana acum suntem 3 echipaje si mai asteptam colegi doritori. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 18 minute în urmă, Marius George a scris: Deoarece in acest weekend nu pot iesi cu toate ca imi doresc foarte mult propun sa ne vedem off camping la Cheia in perioada 27-29 octombrie.. Pana acum suntem 3 echipaje si mai asteptam colegi doritori. Sunt dornic să ies cu rulota of camping pentru că o am de două săptămâni și nu am reușit să ies dar problema e că nu e pregătită de of. Nu am boiler de apă caldă pe gaz și va dura ceva vreme să o echipez corespunzător pentru of camping. Cu următoarea ocazie. O zi buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Chiar trebuie neaparat apa calda pentru 2 zile? Te pot ajuta eu cu apa calda daca doar asta este problema 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 @Marius George apreciez GESTUL tau ! BIG LIKE ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Popa 45 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Saluare. Si eu vin, desi nu am nici boiler pe gaz, nici curent inca. Dar cine stie, mai sunt 12 zile pana atunci.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 @Florea Mihai-Micki si @Alexandru Popa va asteptam cu drag precum si pe alti colegi. Daca colegi de mai sus vin, suntem 7 echipaje in acest moment. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 în urmă cu 12 ore, Marius George a scris: Chiar trebuie neaparat apa calda pentru 2 zile? Te pot ajuta eu cu apa calda daca doar asta este problema Mersi de gândul bun dar sunt și altele ce i drept mai mărunte și costă. Cu drag am să vin dacă am să pot. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Pana acum suntem 5 rulote. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Bravo bravo! Felicitari pentru initiativa @Marius George. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 @Stefan P te astept cu drag sa mai citim si noi ceva 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 (modificat) Țin aproape și eu de această ieșire la Cheia deoarece sunt pe cale să îmi echipez rulota pentru of camping și azi chiar am găsit și un cort Dorema de 10 metri ... Exact de ce am nevoie la un preț de 500€, arată ca nou dar e puțin cam piperat cred. Mulțumesc ! Modificat 18 Octombrie, 2017 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 @Marius George ??? cu parere de rau nu am cum sa ajung nici macar in vizita! Asta e! Cu alta ocazie! La citit poate ne vedem pe aici prin zona sa citim o carte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Popa 45 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 Salutare. Unde e locatia mai exact? Eu plec vineri dimineata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 Locatia este pe DN1A la intrare in Cheia rulotele se vad din sosea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 ... la intrare in Cheia, dupa ce se trece pe pod, curba la dreapta si tot in dreapta se vede locatia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Coordonate GPS : 45.438181, 25.939316 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Pentru a va da idei , atasez doua indicatii pretioase : 1 - pastravarie - au permanent pastrav viu - circa 7 km inainte de Cheia pe partea dreapta - https://goo.gl/maps/q9x7RfYPCZo 2 - terasa - pizzerie , dar gasiti aici prajituri de casa deosebit de delicioase : https://goo.gl/maps/TaT95HAvfhT2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Daca vremea este ok, trecem si noi sa va salutam.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 în urmă cu 17 ore, Doru Negru a scris: Pentru a va da idei , atasez doua indicatii pretioase : 1 - pastravarie - au permanent pastrav viu - circa 7 km inainte de Cheia pe partea dreapta - https://goo.gl/maps/q9x7RfYPCZo In completarea informatiilor colegului @Doru Negru, se poate comanda la pastravarie la numarul 0732.528.327 si il vor aduce direct la rulota. Ultima oara era 25 lei/kg. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Popa 45 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Multumesc. Maine in jur de 9:30-10 plec spre locatie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Cati sunteti care mergeti ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Din ce stiu sigur suntem 10 , insa am fost sunat de colegi care nu prea sunt activi pe forumuri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 Chiar imi pare rau ca nu pot onora si eu cu prezenta, servici.... dar o sa ma gandesc cu drag si dor la voi. Ma pastrez pentru iesirea de 1 decembrie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 La 10/26/2017 la 13:02, Marius George a scris: Din ce stiu sigur suntem 10..... Salut! Pune si tu o lista.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2017 Baieti, nimic, nici o poza de la iesire? Nici o povestire? @Marius George ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri