Dan Marius 106 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2017 Salutare, as avea nevoie de ceva sfaturi. La camperul meu care are la baza o duba Fiat Ducato, suspensia pe spate este rigida (de duba ) iar pasagerii din spate se cam plang cand merg pe drumurile patriei si sunt denivelari . Ma gandeam sa inlocuiesc suspensia standard de duba (are foi de arc) cu o suspensie pe aer (pneumatica). Am gasit kit suspensie aer special pt Fiat Ducato si aparent nu e nevoie de nici o modificare pt a o instala la vreo 300 lire. A facut cineva vreo modificare de genul ? As vrea sa stiu daca se merita sa schimb suspensia cu una pe aer si daca ar fi vrea imbunatatire din punct de vedere al comfortului in spate. Numai bine!!! aici este linkul cu suspensia pe aer :http://www.ebay.co.uk/itm/AIR-SUSPENSION-KIT-with-12V-Compressor-Fiat-DUCATO-/182830416388?hash=item2a918ac204:g:5VgAAOSwPcVVyw9Z Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 Ia legatura cu @Viorel2016 si poate te ajuta cu ceva informatii...stiu ca el a montat pe camper o astfel de suspensie...Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Marius 106 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 I-am trimis un mesaj, sper sa raspunda. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri