Dan Gh 31 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 Salutare rulotisti ! Eu sunt Dan, proaspat posesor de rulota pliabila marca Elaime (gen Esterel, de fapt sunt facute in aceeasi fabrica din cate am inteles), fabricata prin anii '90. Rulota am luat-o in urma cu o luna, dar din pacate nu am avut de unde alege fiind putine. Asa ca la doua zile dupa achizitie a inceput renovarea de la plafon pana la sistemul de franare. Deocamdata am reusit sa repar plafonul si peretii laterali (cei pliabili) , folosind fibra de sticla, rasina poliuretanica, polistiren si lemn la plafon. Pentru pereti am respectat proiectul initial, am inlocuit lemnul si polistirenul, am pastrat tabla de aluminiu care era buna si am revopsit-o. Imi pare rau ca inca nu am facut ceva poze, dar o sa fac si o sa postez postez aici 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2017 @Dan Gh P.S. si eu detin tot o pliabila Rapido Confort din 1981 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Salutare @Dan Gh si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 @Dan Gh bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 @Dan Gh Distribuie această postare Link către postare
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Salut și bine ai venit Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Bun venit in comunitate, Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2017 Bine ai venit si spor la treaba ! Asteptam poze cu utilajul... Distribuie această postare Link către postare