Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0
1 postare în acest subiect de discuţie despre Fereastra 72cm x 65cm
Fereastra 72cm x 65cm
Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0
-
-
Conţinut similar
-
de Alexandru.Lata
Salutare, am geamul de la usa dezlipit partial (de cand am achizitionat rulota acum 2 luni). Pare lipit cu ceva banda - probabil banda de mastic. Daca se mai dezlipeste e risc sa il pierd in mers. A mai patit cineva asa? cum ar fi cel mai OK sa procedez pentru a lipi geamul complet?
-
de Liliana Burghelea
Vand geam rulota. Geamul este nou. Dimensiuni 950x600. L-am achizitionat pentru rulota mea, dar nu se potriveste la sina. Chiar daca este de Burstner, inteleg ca se potriveste si la alte modele de rulota. Pret 700 lei.
Ridicare personala din Bucuresti sau il trimit pe maxi taxi unde e nevoie.
Tel contact :0752306506
-
de Marius Negru
Salutare. In urma cu cateva zile mi-a fost vandalizata rulota (Avento Royal 395 TD din 1994), mi-au spart geamul mare din fata, mi-au taiat ruloul antisoare si mi-au rupt trapa. Acum vreau sa cumpar in prima faza geamul mare, apoi in functie de preturi si capacul trapei si ruloul antisoare. Geamul are urmatoarele dimensiuni 167x72 cm, iar decupajul geamului este de 160x64 cm. Va multumesc pentru orice sfat sau indrumare.
-
de Ionel Tecuceanu
Bună dimineața! Daca are cineva sau poate sa aduca un geam de baie sau chiar transparent pentru un burstner hobby din '94. A fost smuls din rama și nu știu dimensiunile exact. După urmele sale ar fi aproximativ 62x62, orificiul are 58x57.
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.