Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 1 Familia Papuc - camper Hobby 2 Familia Adam - camper Hymer 3 Familia Tesari - camper Bavaria Am plecat pe Brasov, Deva, Arad, Budapesta, Maribor, Ljubljana, Gorizia, Padova, Verona, Lago di Garda. Dimineata ne-am intalnit la OMV Breaza. La Arad am oprit doar pentru alimentare si spalat camper. 2 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Asteptam continuarea @Alexandru A ..... sigur ne vei uimi cu pozele 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 In Italia am ajuns a doua zi dupa o noapte petrecuta pe autostrada cu o oprire in parcare pentru cateva ore de odihna. Ne-am instalat la Camping Village San Francesco - Desenzano del Garda Am avut noroc ca Maurizio a facut rezervare ca altfel nu gaseam locuri, camping-ul era plin... 2 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 A doua zi ne-am apucat de treaba... 3 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Dupa doua zile de munca in jurul camper-ului am iesit la plimbare in Verona.. Am mers la cel mai cunoscut balcon din Verona... Fetele au lustruit putin statuia lui Julieta... 2 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2017 Super super! felicitari si multumim pentru minunatele locuri care le impartasesti virtual cu noi! Bravo! Adevarati eroi rulotisti! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Frumos..., multumim @Alexandru A Apropo de balconul din Verona, un fake inventat de primarie nu cred ca am stat in curtea aia interioara mai mult de 3 minute... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Multumim mult ! Reusite poze! Nu trebiue decat sa le privesti si ai povestea facuta! Un mod original de prezentare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Dupa o saptamana de distractie revenim cu picioarele pe pamant si ne indreptam spre casa.... 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Foarte frumos, va invidiez! Felicitari tuturor si multumim pentru poze! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri