Duca Ciprian 0 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Recent am achizitionat o rulota Elddis Hurricane, fiind prima mea rulota, am o multime de necunoscute in ceea ce priveste functionarea ei.Sper ca parte din raspunsuri o sa le aflu de la dumneavoastra, fiind din 1994 are si ceva probleme tehnice pe care o sa incerc sa le rezolv cu timpul si cu ajutorul celor de aici.Numai de bine! Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Bine ai venit ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 @Duca Ciprian Rasfoieste forumul si cu siguranta vei gasi raspunsuri la multe din "necunoscutele" tale Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Salutare si @Duca Ciprian Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Salutare si bun venit! Numai sa ai chef de lucru, ca sfaturi si ajutor vei primi Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2017 Salutare @Duca Ciprian si ! Distribuie această postare Link către postare