Alin Cogalniceanu 74 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2017 De 3 sapt.santem posesorii unui Hobby 495 , mare , spatios, si cu tot ce trebuie. Deja am inceput pregatirea pentru OffCamping...Este o rulota din 98' , adusa acum 3 ani din Olanda de fostul proprietar. Cred ca a fost dragoste la prima vedere din cauza compartimentarii si asezarii paturilor...lasand loc liber pntr.living... 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2017 Frumoasa... !! Am si eu ceva asemanator ca si caroserie si marime , dar difera configuratia la interior si culoarea mobilei ! Drumuri bune si vacante reusite ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Felicitari pentru achizitie! S-o stapaniti cu drag si vacante minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi! Drumuri bune impreuna cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Sa va bucurati de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Frumoasă, dichisită, să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți. Un "palat"pe două roți. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vladulescuc 19 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 (modificat) Felicitari pentru achizitie! Super spatioasa ! Panoul vad ca tot pe rulota l-ai montat . Modificat 31 Octombrie, 2017 de Vladulescuc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Sa o folositi sanatosi cu mult spor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri