Andrei Csiki 3 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Buna seara! Va rapesc citeva minute. Sunt din Berceni, am spre 40 de ani, motociclist cu state vechi. Datorita faptului ca familia s-a marit de curind am intentia sa achizitionez o rulota. Pe scurt cam asta e povestea mea.Nu vreau sa deranjez pe nimeni, doar ca nu sint foarte vorbaret. Oricum pentru orice intrebari pertinente va stau la dispozitie. 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2017 Salut Andrei ! !! Nu toti suntem vorbareti, ideea este sa socializam, sa ne distram, sa schimbam idei si sa fim OAMENI Indiferent de situatie , ai gasit locul si oamenii potriviti, inca o data 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2017 Salut si bine ai venit @Andrei Csiki Sa-ti traiasca familia marita si succes in achizitia rulotei voastre! Berceni langa Bucuresti, sau Berceni langa Ploiesti? Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2017 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2017 @Andrei Csiki Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2017 Salutare @Andrei Csiki si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Andrei Csiki 3 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 salut Multumesc pentru primirea calduroasa.Sincer...mai rar asa primire.Berceni linga Bucuresti. 2 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 Bun venit! Vei fi foarte incantat cand vei avea rulota, dar cei mai fericiti vor fi copiii.Iti vei da seama la prima iesire ca rulotisii sunt foarte prietenosi si cu siguranta vei lega prietenii carora le vei duce dorul... 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare