Viorel K 329 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 La un camper sau rulota, in caz ca se iveste o problema mai mare la caroserie, te loveste cineva sau ti-o faci cu mana ta, cum poti rezolva? Unde? Chiar daca ai casco, casco plateste, nu repara. De ex acest camper, am dat de el pe un site de vanzari. Am dat si peste unul ars in buna parte dar sa zicem ca in poza asta e o problema mai "clasica". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Se poate repara, cu costurile de rigoare ( deloc neglijabile) si , in functie de meserias, cu estetica de rigoare. Am vazut un camper parcat in zona 1 Mai , lovit ceva mai putin grav, dar totusi destul de sifonat. Dupa vreo doua luni l-am vazut reparat, incredibil de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marcus.Mihai 9 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2018 Se poate repara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri