Mihai Ciprian 33 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 Salut, ma numesc Ciprian, sunt din Constanta, am 38 ani si sunt proaspat posesor de rulota. Am plecat de la cort ca tot omul dar se pare ca nevoia te invata sa evoluezi si am ajuns la rulota. Dupa circa 2 saptamani de cautari am reusit sa achizitionez un ABI Mirage 520 inmatriculat la pretul de 1300 euro, dar dupa achizitie am descoperit ca am ales pana am cules, tipic novicelui in rulotism. In afara faptului ca nu intra vantul prin ea( inca), caldura functioneaza (dar baga gaze nearse inauntru), ruleaza bine la 110Km/h(inca nu huruie nimic), frigiderul aragazul si cuptorul care functioneaza perfect, restul sunt nemultumit de functionalitate. Am reusit sa fac o iesire cu ea timp in care am descoperit mai multe minusuri dar si plusuri. Cu siguranta pana la primavara cand incepe noul sezon pentru rulote este timp suficient sa imbunatatesc conditiile actuale si sa beneficiez de comfort sporit(fata de cel de acum). Urmeaza sa rasfoiesc acest forum si sa invat totul despre rulote dar si despre locurile preferate de rtulotisti. Pana la postarea urmatoare, multa sanatate si numai bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 Bine ai venit pe forum. Rulotisti constateni sant aproape de tine si vom raspunde la nevoile tale. Urmareste forumul pentru intalnirile noastre. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.830 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 @Mihai Ciprian Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 @Mihai Ciprian Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 @Mihai Ciprian Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 !!! @Mihai CiprianPana la Primavara o faci gigea rulota Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Mihai Ciprian! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 @Mihai Ciprian ! Încet, cu treabă bună ai să le rezolvi pe toate. Sper şi eu să nu fie defecţiuni grave ca să nu te coste foarte mult şi să poţi cheltui bănuţii pentru ieşirile pe care vi le-aţi propus. Distribuie această postare Link către postare