Miroiu Cristi 3 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 Va salut stimati rulotisti! Sunt Cristi din Buzau si nu am rulota deocamdata! Am intrat , sincer, pe acest forum pentru a afla mai multe atat despre achizitionarea unei rulote cat si despre viata frumoasa a comunitatii rulotistilor! Am , , spionat" si am observat ca sunt oameni frumosi de la care am ce invata! 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 @Miroiu Cristi 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 @Miroiu Cristi 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2017 Bine ai venit si sa ai norocul sa gasesti ceea ce doresti ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salut Cristi si ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Miroiu Cristi ! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 pe forum @Miroiu Cristi ! "Lecturând" acest forum, 100% vei face alegerea perfectă pentru voi. Baftă ! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare