Stefan Popescu 2 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salut, Sunt Stefan si am prins "microbul" dupa ce am inchiriat de doua ori autorulote. Acum caut sa cumpar una, am niste variante pe care le studiez serios si sper sa revin in curand cu poze si intrebari 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 @Stefan Popescu bine ai venit pe forum! Sfatul meu e sa pui mai intai intrebarile sau sa citesti ce s-a mai scris pe aici si, abia apoi, mergi sa cumperi! Oricum, iti doresc mult succes cu achizitia. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 @Stefan Popescu Bafta la achizitia a ceea ce iti doresti! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 , bafta cu achizitia! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salutare @Stefan Popescu si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 @Stefan Popescu ! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 @Stefan Popescu!! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Noiembrie, 2017 Bun venit pe forum.Cauta si vei găsi întrebă și ți se va răspunde Distribuie această postare Link către postare
Stefan Popescu 2 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2017 Multumesc mult pentru urari! Cu ajutorul extrem de bine-venit a lui @NeluViorel (caruia ii mai multumesc inca o data), de miercuri sunt posesorul unui Rimor SuperBrig 728 din 2000: 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2017 Frumoasa si practica !! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2017 Frumoasa Sa o stapanesti sanatos si sa ai cu ea numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare