Mihai Vasile 4 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Va salut cu mare drag, iubitori de calatorit si innoptat liber prin natura! Anul acesta ne-am imbogatit si noi experienta de viata cu o rulota Avondale Myfly. Impreuna cu sotia mea Mihaela si fiica noastra de 8 ani, Ioana, am facut primul drum cu rulota prin Grecia. A fost o experienta tare placuta. Asteptam cu nerabdare ca in sezonul urmator sa ne plimbam mai mult prin tara si lume. Cele bune tuturor, Mihaela, Ioana si Mihai 2 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Salut @Mihai Vasile Felicitari pentru prima iesire cu rulota! Astemptam mai multe impresii, fotografii (cu siguranta ati facut o multime) si prezentarea locurilor unde ati campat. A....... imi place tare mult covorasul vostru de la intrare! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Mihai Vasile Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bine ați venit ! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Salutare si bun venit intregului echipaj! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Mihai Vasile ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 @Mihai Vasile vacante placute si numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bun Venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 , vacante placute sa aveti. Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2017 Bine ati venit ! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 @Mihai Vasile şi la cât mai multe călătorii pe viitor ! Distribuie această postare Link către postare