Cerbureanu Ion 9 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Vă salut Sunt un nou membru al comunității și mă bucur că am avut curajul să mă înscriu în marea voastră familie. Deși vă urmăresc de mult timp pe Google+ , fiind un tip destul de retras, nu reuseam sa îmi fac cont pe forum. În fine am reușit. Acum mă pregătesc si de o achiziție de rulotă pe care mi-o doresc de mult timp. Am un Hyundai Accent de 1.4 benzină si 100 Cp. Rulota trebuie să fie destul de ușoară, ca să pot să o tractez fara probleme. Mă gândeam la o Adria 330 sau un Beyerland de trei persoane. Cu drag, John 2 Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 @Cerbureanu Ion şi baftă la achiziţionarea rulotei dorite. Beyerland ar fi o opţiune pentru voi. După cum vezi (în semnătură) şi noi tot un Beyerland deţinem (din aprilie 2016) având masa proprie 780 kg şi mma 1050 kg pe care-l tragem cu un Logan de 1.4 MPI de 75 hp şi se decurcă bine. Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Salutare si bun venit Spor in cautarea rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Cerbureanu Ion si multa bafta la achizitia casutei mobile! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 @Cerbureanu Ion si bafta la achizitia rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 @Cerbureanu Ion sa fie cu noroc achizitia rulotei Si nu in ultimul rand Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 @Cerbureanu Ion Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Bun venit in familia oamenilor iubitori de frumos!!! Distribuie această postare Link către postare
Cerbureanu Ion 9 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2017 Va mulțumesc tuturor pentru urările de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare