Dan Ionica 7 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Bine v-am gasit !!!! Sunt din Bucuresti...urmaresc destul de rar forumul...din lipsa de timp...ca vizitator. Mi-am facut cont pentru ca vreau sa vand rulota pe care o detin....swift corniche...am cosiderat ca este timpul pentru un upgrade...sunt in discutii pentru un hobby premium. Consider ca este mai ok sa pun rulota la vanzare aici in loc de alte site-uri...macar sa ajunga la cineva la fel de pasionat ca si mine. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Salutare @Dan Ionica si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Dan Ionica 7 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2017 @Dan Ionica Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare