Mihai. 0 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2017 Buna dimineata. Problema cu care ma confrunt eu este următoarea : in urma cu in an , am achiziționat o rulota Adria 450Q, destul de veche ( anii ‘70 ?) , pe care am renovat-o total, cheltuind deja o “mica avere “. Dar nu asta este important. Dupa terminarea renovării , am făcut demersurile pentru înscriere in circulație ( pentru a obține numere) dar se pare ca din documentația mea lipsește -atestat cu anul de fabricație de la producător . Fara acest document, se pare ca este imposibila înscrierea . Întrebarea mea este de unde pot sa il obțin ? Vechiul proprietar nu il mai are!. Am scris e-mail-URI la producător in Slovenia dar nu am primit nici un răspuns . Cum arată acest document ? Poate il aveti unul dintre voi sa imi faceți si mie o foto sa ma lămuresc si eu.multumesc anticipat pentru eventuale răspunsuri .✌? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2017 @Mihai. ti-am mutat topicul aici, pentru ca postasei in sectiunea " Prezentare membru" in care doar se saluta si se prezinta noii membri...asa cum te asteptam si pe tine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri