Milan Petrin 38 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2017 Buna ziua colegi rulotisti, sint interesat daca sint doritori de a petrece revelionu in Serbia la Biserica Alba (Bela Crkva) Camping Oaza 130 km de Timisoara tel 0723327884 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Milan Petrin 38 Semnalează Publicat 12 Noiembrie, 2017 Sau poate Herculane? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Salut @Milan Petrin, eu voi fi la Herculane de pe 26 decembrie pana pe 2 ianuarie! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 (modificat) La 12.11.2017 la 13:27, Milan Petrin a scris: Buna ziua colegi rulotisti, sint interesat daca sint doritori de a petrece revelionu in Serbia la Biserica Alba (Bela Crkva) Camping Oaza 130 km de Timisoara tel 0723327884 @Milan Petrin Ufff, suna tentant oferta ta ! Inteleg si chiar ma descurc cu limba sarba. Vorbesc "pocit" fara accent /gramatica... In schimb ascult muzica "narodna muzika" sarbeasca.... De anii de zile ! Dar, parca stiu ca sarbii au Anul Nou pe 14 Ianuarie dupa calendarul rusesc (?). Sau poate un Revelion impreuna cu fratii din Valea Timocului ? Nu stiu ce sa-ti spun... Ma atrage Maramuresul cu obiceiuri /traditie , ....sunt indecis (momentan). Astrele astea, sunt de vina ! Modificat 10 Decembrie, 2017 de Florea Mihai-Micki add initiator topic 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri