Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Buna sa va fie ziua, Dupa ce am facut diverse teste, am inchiriat rulota de la Haff si am vazut cum e, a crapat ceasu' si am reusit sa ne luam rulota noastra : Knaus Sudwind 450 TF din 2001, intr-o stare exceptionala, totul perfect functional si estetic, cu marchiza, suport pentru 2 biciclete pe protap, cort mare pe toata lungimea, mover, acumulator pe gel, ce sa mai, o bijuterie... O pregatesc acum de iernat, de-abia astept primavara sa iasa la plimbare. Singurul lucru pe care il voi face e sa pun un aer conditionat, am o reala problema cu caldura vara... In rest - vom vedea. Salutari !!! dan 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si bine ati venit in clubul posesorilor de Knaus ! Drumuri bune! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Vacante placute si s-o stapaniti cu placere! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Felicitari pentru achizitie, sa o plimbati sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 O frumusete de rulota! Sa o stapaniti sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Păi dacă tot ai cumparat-o nu e păcat să o pui la iernat.Scoate-o si bucurate de ea.Vacante si ieșiri minunate să aveți. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 @Dan.Is si eu iti spun bun venit in randul posesorilor de rulote Knaus. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru A. 85 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti concedii frumoase, impreuna cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 48 minute în urmă, Levi N a scris: @Dan.Is si eu iti spun bun venit in randul posesorilor de rulote Knaus. Trebuie sa recunosc ca dintre toate firmele, Knaus mi s-a parut cea mai ok. Urmeaza Dethleffs, samd multumesc frumos de gandurile bune, sper sa ne vedem cat mai curand sa o "ud" 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 57 minute în urmă, Emil Vinteler a scris: Păi dacă tot ai cumparat-o nu e păcat să o pui la iernat.Scoate-o si bucurate de ea.Vacante si ieșiri minunate să aveți. Ba e al dracului de pacat, nu stii cum balesc pe langa ea, insa nu mi-as incepe plimbarile acum. Mai intai trebuie sa ne cunoastem, sa bem o cafea, stii si tu cum e :)... dupa ce ne descoperim partile bune si ale mai putin bune, dupa aia ne apucam de plimbari...ca sa stiu la ce sa ma astept. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 O frumusete !! Drumuri bune sa ai cu ea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Sa o stapaniti cu drag! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Bravo! Asa de! Drumuri bune si iesiri reusite! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi A. 89 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Foarte faina! Mai ales ca are mover. O să-ți fie de mare folos. Distracții plăcute! Te așteptăm să ne spui și noua pe unde te distrezi cu ea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 în urmă cu 3 ore, Cristi A. a scris: Foarte faina! Mai ales ca are mover. O să-ți fie de mare folos. Distracții plăcute! Te așteptăm să ne spui și noua pe unde te distrezi cu ea. De-abia astept si eu... Promit ca spun tot ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți, foarte frumușică. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2017 Felicitări pentru achiziție si bun venit în rândul rulotistilor posesori de Knaus!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri