Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Buna seara, Cu ce sa repar o crapatura in tubulatura de transport a caldurii din rulota ? Folie aluminiu ? Sau ? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Eu am crestat-o din 25 in 25 cm pentru distribuirea uniforma a caldurii in rulota si tu vrei s-o lipesti? Daca tii neaparat, exista banda de reparatii in Dedeman pe la 23 lei rola, dar a fost si la Lidl pe la 13 lei daca nu ma insel...Bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Istodorescu 29 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Hmmm....la partea cu crestarea nu m-as fi gandit... Multumesc de idee... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Ciprian 33 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2017 Nu cred sa fie o problema acea mica gaura. Se incalzeste putin mai bine zona respectiva si ajunge caldura si la destinatie. Pierderea este nesemnificativa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2017 La majoritatea rulotelor se practica orificii cam din 30 cm in 30 cm pentru a asigura pe contur o perdea de aer cald. Debitul dat de trumavent asigura jetul de aer pana la ultima gura de introducere. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri