Chiriac Bogdan 23 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Buna ziua! Va rog frumos cine ma poate ajuta cu o solutie privind incazirea cabinei unei ambarcatiuni. Imi cer scuze! Sper sa sa nu supar ca sunt in afara subiectelor de pe forum. Am mai multi prieteni care au barci cu cabina si cautam o soba de dimensiuni mai mici decat Truma clasica( dar ca design si functionare identic ) , asta avand in vedere ca spatiul de dormit dintr o barca este mult mai mic decat cel din rulota si in acelasi timp e si inconvenientul ca nu prea e loc suficient pentru a monta o Truma normala . Daca ar fi o soba la jumatatea dimensiunilor sobei de rulota ar fi ideal. Multumesc anticipat ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Studiaza modelele Truma e 1800, 2400, 2800... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Daca banii nu sunt o problema, arunca un ochi AICI 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Sau varianta SH 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Sau ASA CEVA 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Marius 106 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Salut, eu as folosi un Airtronic D2 care este pe motorina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Bogdan 23 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2017 Va multumesc frumos de indrumari ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri