Cosmin T. 36 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 Ma numesc Cosmin si de cativa ani ma tot gandesc cum o fi cu rulota. Nevasta pare ca mi-a inteles damblaua, iar cele doua fetite ale noastre ma tot intrebau cand o sa vizitam toata lumea cu casa pe roti dupa noi. Nu de mult am zis GATA, nu mai visez aiurea si trecem la fapte. Ca atare, mi-am luat jumatatea si in doua zile am fost in Olanda, unde tot in doua zile am gasit-o. Aleasa este o Knaus Sport 440S din '94 cu de toate. Pe drum inapoi am inceput sa ne imprietenim si chiar am dormit impreuna. Eu cu nevasta in rulota. Ne-a placut si am zis sa repetam, cat de des om putea. Va multumesc de primire si abia astept sa ne vedem la urmatoarele intalniri! Si ii mai multumesc lui @Viorel C. pentru sfaturi si pareri! 2 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 Salut @Cosmin T. si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Cosmin T. 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 .Vacanțe frumoase 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 Bine ai venit printre noi! Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de multe vacante frumoase 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2017 @Cosmin T. Sa ai vacante placute si numai drumuri bune cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru.b 10 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 Bine ai venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 @Cosmin T. și la cât mai multe ieșiri cu căsuța voastră mobilă. Să o stăpâniți sănătoși ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 si cat mai multe iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 Salutare si bun venit intregului echipaj! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 @Cosmin T.Si bun venit in randul posesorilor de rulote Knaus ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavian 8 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 Mulțimea tuturor....Sa trăiți forever! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2017 @Cosmin T.Drumuri bune sa ai mereu !! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavian 8 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 Ruloteala frumoada! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 Spor la ruloteala! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 @Cosmin T. 1 Distribuie această postare Link către postare
Nelu Predonu 430 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 La 19.11.2017 la 20:32, Cosmin T. a scris: ... de cativa ani ma tot gandesc cum o fi cu rulota. Nevasta pare ca mi-a inteles damblaua... mi-am luat jumatatea si in doua zile am fost in Olanda, unde tot in doua zile am gasit-o... Pe drum inapoi am inceput sa ne imprietenim si chiar am dormit impreuna. Eu cu nevasta in rulota. Ne-a placut si am zis sa repetam, cat de des om putea... Cosmin, esti foarte haios. Dar cand vor fi si fetitele in rulota nu stiu cum va evolua prietenia... ai sa-ti cam pui pofta-n cui, nicidecum cuiu'n pofta ca la acest prim drum. 1 Distribuie această postare Link către postare
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 (modificat) La 11/19/2017 la 20:32, Cosmin T. a scris: Ma numesc Cosmin si de cativa ani ma tot gandesc cum o fi cu rulota. Nevasta pare ca mi-a inteles damblaua, iar cele doua fetite ale noastre ma tot intrebau cand o sa vizitam toata lumea cu casa pe roti dupa noi. Nu de mult am zis GATA, nu mai visez aiurea si trecem la fapte. Ca atare, mi-am luat jumatatea si in doua zile am fost in Olanda, unde tot in doua zile am gasit-o. Aleasa este o Knaus Sport 440S din '94 cu de toate. Pe drum inapoi am inceput sa ne imprietenim si chiar am dormit impreuna. Eu cu nevasta in rulota. Ne-a placut si am zis sa repetam, cat de des om putea. Va multumesc de primire si abia astept sa ne vedem la urmatoarele intalniri! Si ii mai multumesc lui @Viorel C. pentru sfaturi si pareri! In Modificat 21 Noiembrie, 2017 de Dragos M Postare fara continut ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 @Cosmin T. Ma bucur ca "te-ai imprietenit" (si) cu ea ! Esti tare, omule ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 Super rulota! Sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea in cat mai multe locuri deosebite! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare