Rotaru Ene Cornel 0 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 Salut Rulotisti, de curând am început sa fiu atras de ideea unei vacante cu rulota, așa ca am găsit acest forum și am zis sa prind ceva idei din experiența voastră:) Am văzut pe site-urile cu vânzări ca sunt multe rulote de vânzare aduse din Anglia așa ca sunt in căutarea unei rulote in jurul sumei de 3000€.Ce sfaturi îmi dați și idei?Multumesc și va doresc drumuri bune cu distracții frumoase Distribuie această postare Link către postare
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 Buna seara Inaite de a cumpara vizioneaza cat mai multe rulote si intreba cat a costat fiecare rulota vizitata. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2017 @Rotaru Ene Cornel Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 Salutare @Rotaru Ene Cornel si bun venit in aceasta comunitate! Pentru inceput, te invit sa rasfoiesti paginile din sectiunea Sfaturi achizitionare rulota ...Bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2017 @Rotaru Ene Cornel și baftă la alegerea variantei optime de rulotă pentru voi ! Distribuie această postare Link către postare