Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 De data acesta iesirea de iarna am facut-o cu toti sus pe Muntele Mic la o inaltime de ~1550m. Pe perioada sederi am avut parte de vreme frumoasa, putand sa ne bucuram de zapada cazuta cu o zi inaintea sosirii! Temperatura noaptea a coborat pana la -2°C, iar ziua a urcat pe la 4-5°C cu cer insorit si fara vant! Drumul de acces se face de pe centura orasului Caransebes de unde se ia spre com.Borlova mergand 14km, apoi se merge pana la Saua Jigoriei, loc de unde pot spune ca incepe adevaratul urcus spre Muntele Mic pe un drum foarte periculos pe timp de iarna datorita inclinati mai mari, avand multe serpentine starnse, iar pe unele portiuni a lipsei parapetilor! Se poate parcurge in siguranta, daca este curatat sau daca se folosesc lanturile pentru zapada! Eu am avut norocul sa fie curatat pana aproape sus, dar si asa am avut ceva emoti datorita poriunilor cu zapada ramasa in curbe (pobabil lama nu reuseste sa o curete in totalitate), a intunericului si cel mai rau a cetii dense ce si-a facut aparitia in ultimi 3 km! Spre final, dupa ce am trecut de parcarea de pe platoul de sus (1600m) se facea o curba stransa la dreapta plina cu multa zapada si care ridica probleme la abordarea ei fiind si in coborare! Norocul a fost ca chiar atunci a urcat o masina cu lama si a reusit sa curete drumul din acel loc pana jos in statiune , unde pe urma am gasit un loc pentru a campa ! Am stat sus 2 nopti si 2 zile, dupa care am hotarat sa plecam datorita prognozei meteo ce se anunta a fi nefavorabila! In statiune s-au construit o multime de pensiuni la care iarna nu vei avea acces cu masina datorita lipsei de parcari si a zapezi de pe drum pana la ele! Singura parcare civilizata va ramane cea de sus de pe platou! Peisajul creat prin asternerea zapezi in acest loc este superb mai ales daca prinzi o zi insorita! Noi impreuna cu copiii ne-am simtit minunat, avand ce face mai tot timpul! 15 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 Felicitari pentru iesire Ovidiu si multumim pentru prezentare si imaginile superbe! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Superb! Felicitari si multumim @Drinovan Ovidiu! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Fara cuvinte .... @Drinovan Ovidiu 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Super!!! Vad ca in fiecare an continui iesirile cu rulota iarna si asta ma bucura. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Superb ! Ai o familie foarte frumoasa! Felicitari Ovidiu ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Cu ce masina ai tras rulota ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Ovidiu Cica a scris: Cu ce masina ai tras rulota ? Cu cea 4x4! Buna masina! Si-a facut treba si de data asta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Am trecut joi prin zona si intr-adevar muntii erau albi. Masina este L200 ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 E Freelanderul din fata rulotei! Da, totul a fost alb, dar de vineri a inceput sa se mai topeasca din zapada! Uite aici in actiune: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Fain, felicitări! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Outlander-ul sigur avea gume de vara! L200 cu lanturi pe spate alta mancare de peste! Da numai pt cativa metri a pus lanturile ?Sau era distractie si in alte portiuni? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Cu o zi înainte era zăpadă destula pe acesta panta, dar cum a doua zi s-a mai incalzit afara, sa mai topit! La fel și pe drumul până la cruce , drum pe unde aceste mașini trebuiau să ajungă cu cei ce muncesc pentru a monta noua instalatie pentru schiori! Puțin mai greu si Outlanderul a urcat pe aceasta panta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.846 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Multumim pentru imagini ! Foarte frumos ! Asa cum a spus @Eusebiu Cretu , ai o familie frumoasa , felicitari ! I Like , Natura & aventura ! @Drinovan Ovidiu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Tot noi! Aceeasi locatie! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 Multumim @Drinovan Ovidiu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2018 Frumoasa iesirea!!! Frumoase poze!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Ca de obicei! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri