FlorinIT 39 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2017 (modificat) Dupa multe cautari si rabdare....am cumparat ce-mi doream de mult timp : Aici, dupa o noapte obositoare...si de aproximativ 700 km...dupa ce am luat nr galbene din S-V Germaniei, am ajuns la Berlin ptr TUV si nr rosii ! Rulota nu fusese inmatriculata NICIODATA in 24 de ani...si a trebuit sa rezolv la Berlin situatia inmatricularii in Germania ! Aici , poze cu interiorul rulotei : Modificat 2 Decembrie, 2017 de FlorinIT 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2017 Iar aici sunt poze cu rulota asa cum am gasit-o la proprietar ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos @FlorinIT! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Sa va bucurati de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Vacante minunate sa aveti alaturi de cei dragi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Va multumesc pentru urari ! Am inceput deja sa-i cumpar accesorii electrice pe 12v ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos @FlorinIT Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Ce MMA are ? Penthouse pe roti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 S-o stapaniti cu drag si sa va ofere vacante minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi! Pana acum credeam ca rulota e o garsoniera pe roti...Acum, mi-am schimbat parerea...exista si apartamente pe roti! Superba! Cu ce o trageti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 acum o oră, Robert Patrick a scris: Sa o stapaniti sanatosi! Pana acum credeam ca rulota e o garsoniera pe roti...Acum, mi-am schimbat parerea...exista si apartamente pe roti! Superba! Cu ce o trageti? Intentionez sa-mi cumpar un LandRover Discovery 2, 5 D...in primavara ! Acum rulota este pusa pe 4 "capre" pentru detensionarea puntilor si rotilor, la hibernare ! :D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 în urmă cu 8 ore, Ovidiu Cica a scris: Ce MMA are ? Penthouse pe roti ! Masa proprie - 1390 kg. MMA - 1700 kg. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Va multumesc pentru urari ! Sper ca la vara sa merg pe litoral cu rulota...si cu familia ! La Costinesti...caci am vazut ca este cineva acolo, care detine un loc pentru camping rulote ! :-) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 @FlorinIT sa o stapaniti sanatosi si sa va aduca bucurii si vacante frumoase Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Geo Ghinea 59 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Despre campingul de la Costinesti, acesta apartine Club RV Romania, infiintat de proprietarii de rulote , sediul fiind in Bùcuresti . Daca devii membru al acestui club poti folosi campingul pe timpul verii in schimbul unei sume mai mult decat satisfacatoare. La revedere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 10 minute în urmă, Geo Ghinea a scris: Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Despre campingul de la Costinesti, acesta apartine Club RV Romania, infiintat de proprietarii de rulote , sediul fiind in Bùcuresti . Daca devii membru al acestui club poti folosi campingul pe timpul verii in schimbul unei sume mai mult decat satisfacatoare. La revedere. Multumesc pentru urare si pentru informatiile despre Campingul din Costinesti. Sper sa devin membru a acestui club....sa nu fie un club privat sau exclusivist ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin C. 72 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2017 Sa o folosesti sanatos. Ditamai autobuzul. O sa ai nevoie de masina, nu gluma. De categorie pe permis, nu mai intreb, sigur ai E la asa "autobuz". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2017 @FlorinIT , ....foarte tare "autobuzul" vorba colegului @Florin C. ! vacante placute , iti doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinIT 39 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 Multumesc tuturor ptr urari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 Cu sufrageria pe roti :))). Spor la rulotit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri