Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Gabriel Iordache ma numesc din Ploiesti, Prahova.Din pasiune pentru rulote am inceput comercializarea lor si a unor accesorii pentru rulote(corturi, prelate, boilere, scarite, bidoane apa curata si menajera etc) si camping la preturi, cred eu reale.M.am inscris pe forum atat pentru unele discutii interesante cat si pentru postarea unor anunturi care ar putea interesa pe unii dintre voi.Multumesc!! 5 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Gabi, Bun venit alaturi de noi pe acest forum. Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Te salut Cornel Mihailescu!Bine v.am gasit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Salutare!! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Iordache Gabi! Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 în urmă cu 2 ore, Silviu Pascu a scris: @Iordache Gabi! Te salut @Silviu Pascu!!! Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Iordache Gabi Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Te salut @Costica V.!! Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 în urmă cu 4 ore, Radu Ghita a scris: @Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Robert Patrick Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 în urmă cu 5 ore, Marius Dan a scris: @Marius Dan Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Iordache Gabi pune un nr.telefon ptr. contact. Nu se stie niciodata!?!: 1 Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 4 minute în urmă, Costica V. a scris: @Iordache Gabi pune un nr.telefon ptr. contact. Nu se stie niciodata!?!: Ok.Multumesc mult @Costica V. ! Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 în urmă cu 6 ore, Iordache Gabi a scris: Gabriel Iordache ma numesc din Ploiesti, Prahova.Din pasiune pentru rulote am inceput comercializarea lor si a unor accesorii pentru rulote(corturi, prelate, boilere, scarite, bidoane apa curata si menajera etc) si camping la preturi, cred eu reale.M.am inscris pe forum atat pentru unele discutii interesante cat si pentru postarea unor anunturi care ar putea interesa pe unii dintre voi.Multumesc!!Tel. contact 0764344435 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 OK, e bun, dar in semnatura nu este!! Acolo el va ramane permanent!! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Bine ai venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Gabriel.Gabriela în urmă cu 7 ore, Iordache Gabi a scris: Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Salutare si bun venit! Spor la vanzari :)! Distribuie această postare Link către postare
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 @Cristian Popa Multumesc mult!! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Esti binevenit, Gabi ! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare