Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 A venit vremea sa-mi prezint noua achizitie. O masina cumparata de la un coleg de-al nostru ( multumesc din suflet pe aceasta cale ) Este vorba de un Audi Q7 cu urmatoarele dotari si caracteristici : - An fabricatie 2006, octombrie .200 000 km. -motor 3.0 TDI , 300 calusei si 590 Nm. ( dupa resoftare ) -Clima bizona, faruri automate, lumini de zi DRL, -Senzori ploaie, lumina, parking +camera video marche -arriere. -scaune incalzite din piele +alcantara, si memorare de pozitie. - Functie de memorare pe fiecare cheie in parte -Webasto -jante 275/20/45 - bixenon Geamuri heliomate fata si , , afumate " pe spate . -alarma, etc samd. Si cred ca mai are cate ceva dar nu le am in cap acum. O masina foarte bine intretinuta care la un tester nu mi-a dat NICI -O eroare. Pretul a fost de 13.500 euro cu un set de roti de iarna inclus . Sa auzim numai de bine. 8 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sa aveti parte de ea!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai drumuri bune cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Felicitari pentru achizitie @Cornel Mihailescu ! S-o stapanesti cu placere, drumuri bune si fara evenimente neplacute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti cu placere @Cornel Mihailescu Am salivat si eu la ea cand a fost de vanzare (acum vre-un an) dar am optat pentru ceva mai nou/alta marca. Drumuri bune ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Va multumesc frumos dragi colegi. Rog un moderator sa modifice in postarea mea anul de fabricatie . Nu este 2007 ci mai batrana este de fapt 2006. Scuze de eroarea facuta . Va multumesc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 5 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: Rog un moderator sa modifice in postarea mea anul de fabricatie . Nu este 2007 ci mai batrana este de fapt 2006. Scuze de eroarea facuta . Va multumesc. Rezolvat... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Multumesc frumos @Daniel P .. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Felicitari si sa o stapaniti cu drag!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Cornel Mihailescu Drumuri lineeeee si placute ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sa o stapanesti sanatos si cat mai multe drumuri fara evenimente. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Cornel MihailescuS-o folosesti cu placere! Cred ca printre altele am si închinat un pahar pentru achiziția ta de la colegul nostru, dar binenteles si cu el! Momentul consumandu-se la Taşnad in vara 2017! Se fi sănătos, atat tu cât si "doamna", masina sa meargă bine ca de rest avem noi de grija! Doamne ajuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Cornel Mihailescu Sa o stapanesti sanatos, cati mai multi kilometrii si fara probleme!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Eugen David a scris: @Cornel MihailescuS-o folosesti cu placere! Cred ca printre altele am si închinat un pahar pentru achiziția ta de la colegul nostru, dar binenteles si cu el! Momentul consumandu-se la Taşnad in vara 2017! Se fi sănătos, atat tu cât si "doamna", masina sa meargă bine ca de rest avem noi de grija! Doamne ajuta! Asa este Nea Eugen. Si nu am uitat ca sunt de rand la o , , chefuiala " . Multumesc frumos pentru tot. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Să o stăpâniți sănătoși și să vă poarte prin locuri frumoase alături de cei dragi vouă ! Mulți kilometri fără probleme și astept să văd o rulotă pe măsură după ea Cornel ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 46 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Să o stăpâniți sănătoși și să vă poarte prin locuri frumoase alături de cei dragi vouă ! Mulți kilometri fără probleme și astept să văd o rulotă pe măsură după ea Cornel ! Eheee, Sorin. Datorita tie am facut o achizitie minunata si pe placul meu. Esti un om de calibru si omenie (alaturi de familia ta ) Multumesc din suflet pentru tot ce ai facut pentru mine. Cat despre rulota...mai vedem. Sa auzim numai de bine ...si sa ne revedem cat mai curand. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2017 Super masina ! Sa o folosesti sanatos ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 Tot mai sus, tot mai sus! Spatiu mai mare! Arata de nota 10! Sa o stăpâniți sănătoși! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri