George Stanescu 125 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Sunt George si de curand am devenit fericitul proprietar al unui Dethleffs NewLine din 2001 pe care o sa o trag cu o Mazda CX5. Imi doresc sa nu am foarte multe probleme cu ea, (eu fiind un afon in materie de rulote), dar cred ca am luat o decizie buna pentru achizitie si problemele (pe care cu siguranta le voi descoperi) vor fi rezolvate cu succes cu ajutorul forumului si implicit al vostru. 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Bun venit alaturi de noi @George Stanescu ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 @George Stanescu Vacante placute si numai drumuri bune sa aveti cu Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Bine ai venit printre noi. Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multe vacante frumoase. Distribuie această postare Link către postare
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Multumesc pentru urari. Acum este inca in faza de spalare, dezinfectare si montat instalatie electrica suplimentara pe 12v pentru offcamping. Dupa ce va fi gata voi pune si cateva poze. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 @George Stanescu Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Flavian 8 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Felicitări si eu sunt nou in a rulotismului... Suntem bibani si avem nevoie de sfaturile prietenilor rulotismului....oricum rulotele maxima!? Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2017 Salutari, vecine! Si bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2017 Salutare si @George Stanescu ! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2017 Esti binevenit in randurile noastre si fii sigur ca vei fi ajutat atunci cand vei avea nevoie ! Distribuie această postare Link către postare
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
George Stanescu 125 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2017 Va multumesc tuturor pentru primire. 1 Distribuie această postare Link către postare