Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2017 M-am gandit si hotarat sa merg cu rulota de revelion la campingul din Popasul Carnic, in apropiere de Retezat, judetul Hunedoara. Merg din 29, daca e cineva interesat. Am sunat si e deschis. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2017 Distractie placuta @Cristian A, sa ai vreme asa cum ti-o doresti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2017 Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2017 Distractie frumoasa sa aveti! Sper ca anul viitor o sa ne organizam mai din timp si sa petrecem toti noaptea dintre ani, noi in vechea formatie, voi, cu unul mai mult( sau una). An nou fericit, Cristi si Sorina! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 7 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 Distractie placuta si vreme frumoasa @Cristian A ! Sarbatori Fericite! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 Frumosa locatia aleasa! Mi-as fi dorit si eu sa fiu acolo de revel! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 @Cristian A petrecere frumoasa!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 Petrecere frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2017 Super locatia! Sa aveti vreme buna si distractie placuta! La multi ani si un An nou mai bun! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Salut @Cristian A m-ar interesa cateva detalii despre Ford Rangerul tau, ai vreun topic dedicat de prezentarea lui sa scriem acolo? M-ar interes daca e cel de 3.2 diesel, ca autoutilitara cat e impozitul, rca, rovigneta, consum, masa proprie si MMA, daca cei 470Nm sunt suficienti sa tractezi 1, 5 tone, etc.? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 în urmă cu 20 ore, Traian M a scris: Salut @Cristian A m-ar interesa cateva detalii despre Ford Rangerul tau, ai vreun topic dedicat de prezentarea lui sa scriem acolo? M-ar interes daca e cel de 3.2 diesel, ca autoutilitara cat e impozitul, rca, rovigneta, consum, masa proprie si MMA, daca cei 470Nm sunt suficienti sa tractezi 1, 5 tone, etc.? Da @Traian M, exista topicul de mai jos...puteti face acolo dezbatere 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 Felicitari! Un an cat mai rodnic si mai bun! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 La multi ani @Cristian A si Sorina ! Ai avut si armament cu tine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
AdiM 18 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2018 Multumim pentru vizita, speram ca a fost ok. Voi revenii si eu cu niste poze in zilele urmatoare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri