Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 In vara lui 2017 am facut o a IV-a iesire cu casuta offcamping, timp de 2 saptamani ! Ca de obicei am ales sa mergem in prima faza spre mare si apoi la intoarcere la munte, urmand sa ne oprim in unele locati in functie de ce am gasit in drum ! Traseu : Timisoara - Statiunea Venus - Manastirea Stanisoara - Cascada Lotrisor - Alba Iulia - Rametea - Sub Piatra - Timisoara 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2017 Si cateva filmari: 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.864 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2018 @Drinovan Ovidiu Foarte frumos , felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2018 @Drinovan OvidiuFain, fain, tot respectul! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 Acelasi gen de concediu pe care il practic si eu, din 2008 de cand mi-am luat prima rulota... Felicitari si multumim pentru multele si superbele imagini @Drinovan Ovidiu ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri