Sorin S 208 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2018 (modificat) Pentru ca am achizitionat un cort nou la rulota , pun la vanzare vechea veranda de la rulota Fendt 470 , lungimea cortului 900mm.. Modificat 1 Ianuarie, 2018 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2018 Sorine, pune mai multe detalii, pret, telefon pentru contact si nu mai fa trimitere catre site-uri de anunturi in sectiunea de mica publicitate, pentru ca acest lucru e total interzis prin regulament! Bafta la vanzare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Corect scuze , pretul este 500 ron usor negociabil . Tel: 0766652014 Poza nu pot pune , nu ma lasa direct din aplicatie .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Salutare , acum am reusit sa pun poza cu veranda . Rog un moderator sa mute postarea mea la sectiunea vanzari accesorii rulota , tot odata rog verificare modalitate postare poze direct de pe mobil pe aplicatia android , eu unu nu am reusit sa pun poza direct de pe mobil.. Multumesc, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Nu merg poze postate decat din browser... Din pacate programatorul care a facut aplicatia nu mai e de gasit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 @Dragos M bun asa , imi poti muta si mie anuntul unde trebuie ?? Merci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 @Sorin S rezolvat...Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri