Angel 3 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Salutare tuturor si bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Esti binevenit ! Se pare ca noul an tine cu noi. Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Salut si bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 @Angel Distribuie această postare Link către postare
Angel 3 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 (modificat) incantat de cunostinta si multumesc de primire. Modificat 2 Ianuarie, 2018 de Angel Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 3 minute în urmă, Angel a scris: E vorba de un drum din Italia in Romania , sunt ceva dealuri aproape munti in Slovenia , ceva dealuri si prin Ungaria si apoi in tara sunt de trecut munti de la Oradea spre Cluj si apoi Pasul Tihuta si Pasul Mestecanis... De asta am intrebat legitim un sfat de la cineva avizat care a incercat sa tracteze cu astra g de 75 de cai...Totusi Iti legi dupa tine o tona...Dvs , concret, ati tractat cu astra G sau nu? multumesc. Eu sunt fan Citroen .... dar, concret, cat scrie in talon ca poti tracta cu masina? Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 Ai grija ca ai incurcat topicurile .... Distribuie această postare Link către postare
Angel 3 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2018 da , imi cer scuze , am sesizat acum si o sa sterg raspunsul din locul gresit... Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Bun venit si La multi ani! @Angel Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 @Angel Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 @Angel!! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 Salutare si @Angel ! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 Bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare