BabaBogdan 61 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 Husa pentru rulota are dimensiunea de 3.50 m lungime si este prevăzută cu fermoar si Cleme pentru legat de pământ. Cort pentru rulota de 3, 5 m Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2018 Salut! Vinzi, vinzi, ok, dar ce preturi pretinzi? Dupa cate stiu eu, reclama este "sufletul comertului", asadar câteva poze (cat de multe) pentru edificarea eventualului cumpărător, nu cred ca strică!? Dimpotriva! Si cu cortul si cu husa, montate, vederi diferite... Vanzare buna sa ai! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2018 Preturi si un nr. de telefon ptr. contact...Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
BabaBogdan 61 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 0753807434 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
BabaBogdan 61 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 150 euro cort. 300 ron husa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 10 Mai, 2018 Am dat nr. de telefon unui prieten interesat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri