Dan Tudorache 6 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2018 (modificat) ea este rulota mea swift azzura o englezoaica din '93 cu cinci locuri de dormit cu baie si bucatarie. la interior miam pus amprenta pe ici pe colo si arata foarte bine din punctul meu de vedere( cand am cumparat-o arata groaznic ) Modificat 5 Ianuarie, 2018 de Dan Tudorache 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Tudorache 6 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2018 iar am postat unde nu trebuie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 acum o oră, Dan Tudorache a scris: iar am postat unde nu trebuie Stai linistit, ti-am mutat eu postarea, nu securitatea... S-o stapaniti cu drag si sa va ofere vacante minunate! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Sa va plimbe sanatosi ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Drumuri bune împreună, vacante de neuitat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 E chiar frumoasa rulota! Sa aveti vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Tudorache 6 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 @Emil Vinteler asa arata cand am cumparat-o 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 @Dan Tudorache sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea mult timp de acum incolo Indiferent cum ai luat-o , cu munca si dragoste orice broscuta devine o printesa frumoasa 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multe iesiri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Frumoasa, sa aveti vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 Ai muncit "ceva" si, iata, pasiunea si daruirea au transformat rulota in ceva superb. Sa va delectati in calatoriile pe care le veti intreprinde ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi si iesiri cat mai multe si frumoase cu in spate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2018 La 06.01.2018 la 1:05, Dan Tudorache a scris: ea este rulota mea swift azzura o englezoaica din '93 cu cinci locuri de dormit cu baie si bucatarie. la interior miam pus amprenta pe ici pe colo si arata foarte bine din punctul meu de vedere( cand am cumparat-o arata groaznic ) O intrebare off topic ..... Asa arata, ti-ai pus amprenta, ne-o prezinti ..... dar de ce o ai la vanzare pe olx? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Tudorache 6 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2018 @Flavius Ivan a fost un proiect mi-a ieșit chiar bine și ma gândesc sa mai pun ceva peste și sa iau una mai tinerica .nu-mi permit din prima așa ca fac și eu cum cred ca e mai bine. Dumneavoastră ce părere aveți ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2018 Bravooo...Dan.Jos palaria pentru ce ai reusit sa , , scoti" din rulota ta.Sa o stapaniti sanatosi si , , la cat mai multe iesiri!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Tudorache 6 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2018 @Robert Patrick Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 Sa o stapaniti cu drag!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri