Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 Rusaliile lui 2017 le-am facut la coada lacului Prisaca, intr-un loc frumos, care in mare parte era destinat corturilor! Am vorbit cu propietarul pentru a campa acolo! Cum nu a mai fost nimeni pana atunci cu rulota si cum terenul era mai in panta, ii era putin teama sa zica da, dar pana la urma a fost ok! Vremea a tinut cu noi, putand face drumeti prin apropiere. In prima zi am urcat la cascada Vanturatoarea in decursul a 2 ore si jumatate pe un traseu destul de dificil , iar in a doua zi am mers spre o cascada mai ascunsa, unde se putea ajunge intr-o ora pe un drum drept, facand stanga de la podul rutier de peste raul Cerna! Frumoase amandoua! Ultima zi a fost mai ploioasa, asa ca am hotarat sa facem o vizita prin statiune, ca nu am mai vazut-o de ani buni! Atasez cateva poze: 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2018 Salut! @Drinovan Ovidiu Ne incanti din nou cu poze ce ne trezesc amintiri plăcute! Bravo! Felicitări! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2018 Multumim si felicitari @Drinovan Ovidiu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2018 Frumos loc, multumiri ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin C. 72 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2018 Ar fi interesanta si in 2018 o astfel de iesire, cum stii loc de campare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2018 La 13/01/2018 la 11:00, Florin C. a scris: Ar fi interesanta si in 2018 o astfel de iesire Da , putem incerca! Mai luam si barcile si facem o plimbare pe lac! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2018 Eu in prima zi de Pasti sunt acolo la Herculane cu inca 2-3 echipaje care si-au anuntat prezenta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.140 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 La 1/14/2018 la 19:13, Stefan P a scris: Eu in prima zi de Pasti sunt acolo la Herculane cu inca 2-3 echipaje care si-au anuntat prezenta. Ai un loc anume? Camping sau of? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Batta Mihai 38 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 22 minute în urmă, Ilie Minea a scris: Ai un loc anume? Camping sau of? In camping la 7 Izvoare ( Tanti Maria ). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 Asa cum a mentionat @Ionescu T, exact in camping 7 izvoare, cunoscut "la tanti Maria". E in siguranta in perioada cand vom mai pleca sa exploram zona, liniste, apa, curent( eu am panou nu o sa fiu nevoit)... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 O iesire frumoasa cu o familie frumoasa! Felicitari @Drinovan Ovidiu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Inocentiu 6 Semnalează Publicat 10 Mai, 2018 Magnific! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri