Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 Foarte interesant topicul! Vacanta placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 6 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 جميل جدا . حسنا، وجهة ع طلة أخرى للسنوات الثل اث المقبلة Foarte frumos ! Superbe pozele....Asfintitul /marea/camilele dunele de nisip ... Da, asa ceva imi doream sa (re) vad ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 @Florea Mihai-Micki in Maroc sunt doar Dromaderii ( cu o singura cocoasa ) nu exista Camile, Africa are doar dromaderi, Asia are cămile. 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 5 minute în urmă, Alexandru A a scris: @Florea Mihai-Micki in Maroc sunt doar Dromaderii ( cu o singura cocoasa ) nu exista Camile, Africa are doar dromaderi, Asia are cămile. , multumesc ! Dromaderul (Camelus dromedarius) vs Camila (Camelus) .... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 în urmă cu 8 ore, Florea Mihai-Micki a scris: vs Camila (Camelus) .... .... careia "ii plac" meleagurile Mongoliei (desertul Gobi)... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Multumesc pentru aprecieri, sper ca am putut sa va bucur cu postarea mea 7 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chivu Daniel Tomis 20 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2018 La 20.01.2018 la 0:09, Alexandru A a scris: Multumesc pentru aprecieri Am urmărit cu atenție tot traseul parcurs. Felicitări pentru relatări foarte frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2018 La 24.01.2018 la 21:34, Alexandru A a scris: Multumesc pentru aprecieri, sper ca am putut sa va bucur cu postarea mea Intotdeauna ne incanti cu povestile tale de calatorie si cu pozele fara numar .... fara numar ..... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2018 Bună, foarte frumoasă și detaliată relatarea vacanței / aventurii voastre. Sunt curios, în călătoria asta, ați văzut turiști din EU care erau cu rulota, nu cu auto-rulota? Merci, Bogdan 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2018 @Bogdan Moldovan , neata, drept sa iti spun nu am vazut rulote pe strada, dar nici nu am fost atent la asta, pot sa spun ca unde am oprit nu am vazut, ca imi atragea atentia, si nu cred ca m-as aventura sa merg in Maroc cu rulota 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2018 1 minut în urmă, Alexandru A a scris: @Bogdan Moldovan , neata, drept sa iti spun nu am vazut rulote pe strada, dar nici nu am fost atent la asta, pot sa spun ca unde am oprit nu am vazut, ca imi atragea atentia, si nu cred ca m-as aventura sa merg in Maroc cu rulota Merci pentru răspuns. În pozele tale nu se vede nici măcar una. Deci mă cam așteptam la acest răspuns. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nastase Vasile 5 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Foarte interesanta vacanta, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @Nastase Vasile multumesc pentru aprecieri 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 N-am cuvinte......SUPERB.....nu cred ca in asta viata o sa ajung acolo...dar ma simt ca si cum sunt cu voi pe acele stradute si pe acele drumuri .Ma bucur pentru voiajul vostru 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Mai, 2019 Mulțumim pentru jurnal și felicitări pentru vacanța minunata. M-a amuzat mult cererea de informații legate de siguranță, anul acesta la întrunirea de Paști cu rulotisti din forumul italian îmi făceau aceleași întrebări, mulți ar vrea sa meargă, dar au frica de criminalitate, ca nu găsesc unde sa stea, ca nu ar fii drumuri (aici nu au greșit), etc Știu câteva persoane care au fost în Maroc cu rulota și chiar copii micuți și nu au întâmpinat probleme. Ps Într-una din poze se vede o rulota în camping și în jurnalul tău. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri