Gabriel I 905 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2018 Salutare si bine v-am gasit! Am ajuns pe forum cautand idei de plimbare in 2018 si...m-a captivat, asa ca am fost curios sa vad ce este si in sectiunea rezervata membrilor. Desi in permanenta ma bantuie gandul sa imi montez un cort deasupra benei , totusi sunt in curs de obtinere a categoriei "E" si , probabil, martie va fi luna in care vom da o tura de test cu o rulota inchiriata sa vedem cum ne place. Cu siguranta voi gasi suficienta informatie aici. Multumesc. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2018 @Gabriel IofciulescuAvem informatii ....de nu mai stim ce sa facem cu ele Urmareste topicurile din forum si extrage ce-ti doresti pentru viitoarele drumetii 3 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2018 @Gabriel Iofciulescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2018 Bun venit in aceasta comunitate @Gabriel Iofciulescu ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2018 Bun Venit @Gabriel Iofciulescu! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 @Gabriel Iofciulescu Sa ai plimbari placute in continuare! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2018 Bun venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 @Gabriel Iofciulescu ! Distribuie această postare Link către postare