Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 Buna seara. Pentru ca sant pensionar si am timp destul as dori sa aduc masini la mana doua la comanda. Daca cineva doreste o anumita masina cu un anume numar de km, culoare si pret imi spune ce vrea si eu o caut ii spun pretul meu si daca ii convine eu o aduc in Romania. Plata se face in Romania si in in EURO. Estimez castigul la o masina intre 300 si 500 Euro 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Ti-am mutat anuntul aici nea Mitica...Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Multumesc mult Daniel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 As dori ca cineva sa faca un test sa vedem daca ideea mea se poate pune in practica. Va rog mesaj pe privat Daniel putem sa facem un test 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 M-am interesat si se poate aduce si rulote la comanda Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Spor in antreprenoriat, dar cred ca te vei implica intr-o activitate care e sport national la romani :))) adica adusul de masini din afara. Piata e suprasaturata pe nisa asta, s-au importat peste 500.000 de masini sh anul trecut, sunt masini de vanzare la toate colturile si pe toate saiturile, dar in schimb ne paste la use o noua criza economica. Oricum incercarea moarte n-are. Bafta! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 eu nu vreau aduc masini si sa nu le vand aduc 3-4 pe an la comanda si ma si mai calatoresc ca sant pensionar. Vreau sa aduc nu pentru cei care vor ceva mai deosebit.Ce zici de asta 13 000 Euro Date d'immatriculation 05.2008 Catégorie de véhicule Occasion Couleur extérieure blanc Kilomètres 226'000 km Boîte à vitesses Automatique Roues motrices 4 roues motrices Carburant Diesel Portes 5 Sièges 5 Couleur intérieure blanc Cylindrée 2'967 cm3 Cylindres 6 CV 326 Poids à vide 2'396 kg Consommation en l/100 km .0/.0/9.9 (urb./extra-urb./Tot.) Emission CO2 262 g/km Efficacité énergétique G Euro standard Euro 4 Charge remorquée freinée 3'500 kg No d'homologation 1VD511 Dernière expertise 20.09.2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Spor la treaba, daca gasesti clienti interesati e foarte bine, faci un banut, vezi locuri noi, te mentii activ. Poti chiar sa oferi si servicii de insotire a viitorului proprietar si sa il ajuti cu condusul pana in europa de vest de unde isi ia masina si inapoi, pt un comision. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2018 Deocamdata, cred ca romanii sunt in standby fiindca banuiesc ca ii pandeste neostoita pofta a ocarmuitorilor pentru taxe cu asa-zisa declarata destinatie catre protectia mediului... De aceea cred ca piata este inca cam... inghetata, nicidecum de ger. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 rasfoind pe ici-colo , prinn forum am gasit acesta "super-ocazie" /oportunitate ... Anuntul , mai este valabil ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel K 326 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2018 La 1/24/2018 la 9:26, Mihnea Stoenescu a scris: Deocamdata, cred ca romanii sunt in standby fiindca banuiesc ca ii pandeste neostoita pofta a ocarmuitorilor pentru taxe cu asa-zisa declarata destinatie catre protectia mediului... De aceea cred ca piata este inca cam... inghetata, nicidecum de ger. Mai-Marele programului de guvernare a zis ca anul asta nu se va introduce nici o taxa. Si daca asa a zis, asa va fi, cum a fost si pana acum. Deci luati-va masini sh linistiti si pe saturate, cel putin pentru anul asta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2018 în urmă cu 4 ore, Viorel K a scris: Mai-Marele programului de guvernare a zis ca anul asta nu se va introduce nici o taxa. Si daca asa a zis, asa va fi, cum a fost si pana acum. Deci luati-va masini sh linistiti si pe saturate, cel putin pentru anul asta. Ca vedeti voi dupaia pe unde scoateti camasa :))) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2018 Eu merg pe mana voastra... si ca drept dovada in scurt timp o sa-mi iau si eu o jucarie 4×4 pentru rulota...ieftina, pana-n 4000 €, ca buzunarul meu e rupt demult ... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri