Florin Ionita 5 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Buna ziua si multumesc pentru accept! Suntem o familie cu 2 copii ( 7 ani, 3 ani) si suntem proaspat posesori de rulota Swift Challanger 490 SE, fabricatie 1993 pe care o tractam cu un Opel Zafira 1.9 CDTI 2006. Acceptam sfaturi in ceea ce tine de utilizare si intretinere, noi fiind incepatori. Deocamdata asteptam sa o inmatriculam. 3 Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Salut tizule ( ma chiama si Florin) si bine ai venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 @Florin Ionita Sa o stapaniti sanatosi, sa aveti vacante placute si numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare
Florin Ionita 5 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 salut @Ionita Mihai , ia zi, pe unde ai facut armata? Ca am avut un tiz la pompieri la Valcea Distribuie această postare Link către postare
Florin Ionita 5 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 @Alexandru A Multumim 1 Distribuie această postare Link către postare
Florin Ionita 5 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 @Flavius Ivan multumim. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 @Florin Ionita Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Esti binevenit ! Spor la pregatirile pentru drumetii pe care doresc sa le savurezi din plin impreuna cu familia ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Florin Ionita 5 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Multumim frumos 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Bun venit si cat mai multe iesiri. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Salutare @Florin Ionita si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 în urmă cu 3 ore, Florin Ionita a scris: salut @Ionita Mihai , ia zi, pe unde ai facut armata? Ca am avut un tiz la pompieri la Valcea N-am fost eu...am reusit sa scap Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 @Ionita Mihai! Sa ai numai drumuri bune si sa-ti traiasca piticii ! Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2018 Bun venit, pe forum! Ma bucur sa vad ca se mareste numarul argesenilor...Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, ia legatura cu mine. Distribuie această postare Link către postare