Kubicz Romeo 5 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Bine v-am gasit pe toti!! In urma cu putin timp am achizitionat o rulota Dethleffs 460 DB de la colegul Ursu Florin si m-am gandit sa ma alatur comunitatii. Sunt din Timisoara si am mai avut in urma cu cativa ani un Hobby 440. 3 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @Kubicz Romeo salut si ... Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Bun venit si sa va bucurati de multe iesiri frumoase si de ce nu... sa ne chemati si pe noi cand iesiti PS: @Kubicz Romeo este "vinovat" ca sunt si eu rulotist Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Kubicz Romeo Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Bun venit in comunitate! Sa folosesti cu drag rulota. P.s: cand vin din Olanda cu urmatoarea rulota trec pe la tine Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @Kubicz Romeo Să o stăpâneşti sănătos ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @Kubicz Romeo, să o folosiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de cât mai multe ieşiri frumoase cu ea ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @Kubicz Romeo Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Enache Lucian 18 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Sa va bucurati de ea! Vacante multe si placute. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Salutare @Kubicz Romeo si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare