Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Prima mea rulota Lunar. Nu stiu ce sa zic despre ea, doar ca muncesc de 3 saptamani la ea sa o aduc la un stadiu placut. A avut cateva infiltrati, alea mi-au luat cel mai mult. Sper sa ne indragostim de acest mod de viata. O seara frumoasa si cat mai curand revin cu imagini din interior. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Eu va doresc sa o folositi si sa va aduca satisfactii. Fii sigur ca o vei aduce la standardul dorit de voi. Drumuri bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Sa ai parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 @Mihnea Stoenescu . Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 @Adiciordas . Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Sa o stapinesti sanatos si drumuri bune cu ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Să o stăpâniţi sănătoşi, să aveţi vacanţe plăcute şi numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Drumuri bune si cu folos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Sa o stapaniti cu drag!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Multumesc! Va doresc deasemenea drumuri bune! O zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Domokos Iosif 37 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Sa va bucurati de ea, vacante placute 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Cu rabdare o sa iasa o casuta faina de tot Drumuri bune sa aveti si sa va bucurati de ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Felicitari pentru achizitie si sa va ofere cele mai frumoase vacante! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petcu Cosmin 30 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dascalu Marius 50 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2018 (modificat) Frumoasa, sa va fie de folos si sa va bucurati de ea. Drumuri cat mai bune si cu "vant din spate". Modificat 17 Februarie, 2018 de Dascalu Marius Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri