Constantin Nedelcu 14 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Salutare tuturor, sunt fericitul posesor al unei rulote LMC dominant cu un an de fabricatie destul de inaintat, 1993. Am achizitionat-o in toamna anului trecut si bineinteles ca am fost nerabdator sa o scot la plimbare. 2 spatii de dormit, baie, incalzire, aragar + frigider (cam mic). Am facut o revizie la soba truma pentru ca aprindea cam greu si am schimbat becurile cu unele pe led, urmeaza un panou fotovoltaic... Auto folosit la inceput a fost masina sotiei golf 6 break 1.6 diesel automat care din pacate la deal se simte; apoi am decis sa folosesc vechiul meu golf 4 1.9 4motion. 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Vacanțe minunate alaturi de cei dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Să o stăpâniți sănătoși ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Sa ai parte de vacante minunate in ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Sa o stapaniti cu drag!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Să o stăpâniţi sănătoşi, să aveţi vacanţe plăcute şi numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Sa o stapaniti cu drag! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 S-o stapaniti cu drag si sa va ofere cele mai frumoase vacante! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Drumuri bune sa aveti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Să o folosiți sănătoși și să aveți cât mai multe ieșiri reușite cu ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dascalu Marius 50 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2018 Sa o stapaniti si sa o folositi sanatosi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2018 Va salut!In ciuda varstei, foarte frumoasa si ingrijita rulota dumneavoastra.Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti cat mai multe iesiri de neuitat!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2018 Drumuri bune si cu folos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2018 Pliumbari cat mai multe si sa o stapaniti sanatosi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Arata super!sa o stapaniti sanatosi si vacante frumoase cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri