Iarca Andrei 4 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Bună ziua tututor, Sunt Andrei, căsătorit cu Stela calator cu rulota de cel putin 15 ani dar prima data pe acest forum. Am fost plecati in vacante si concedii cu rulota prin toata Europa ( cu precadere Grecia, Croatia si Muntenegru ).Mergem in fiecare an in August in poiana Padina-Pestera fiind si mari amatori de drumetii si chiar catarari. Stim câteva locuri frumoase si putin mai izolate la munte unde ne place sa mergem in vacante de 2-3 zile. Am mers de multe ori la Vadu si Corbu atunci când se putea sta peste tot si a fost superb. De vreo 7 ani avem o cabina( trail) de 2-3 persoana care se pune si se scoate pe o camioneta de teren.E ca o rulota dar fără roti si atunci când o lasi cobori niste picioare telescopice. Cred ca ne-am saturat putin de singurătate si ne dorim ceva companie. De aceea scriu aceste rânduri. Inca o data salutări tututor! 4 Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Ma bucur ca ai venit in forumul nostru Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Bun venit @Iarca Andrei Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2018 @Iarca Andrei Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Salutare @Iarca Andrei si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare