Cernica Florin 2 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Dragi rulotisti, sper ca in 2-3 zile sa ma bucur ca si voi " sau nu" de prima mea rulota. Sunt f. incantat de acest fapt si de aceea am cautat sa intru din timp in familia voastra frumoasa. Astept sa.mi soseasca rulota din UK cu mare nerabdare, dar pt moment este pe undeva prin Austria inzapezita saraca! Sper sa ma bucur de ea si sa ma cazeze prin toata tara asta frumoasa prezentata de voi in acest forum. Sigur voi avea nevoie de ajutor pt reparatii si mai stiu eu ce probleme se vor ivii , dar cu sfaturile voastre sper sa rezolv aceste probleme. INCA O DATA MULTUMESC DE ACCEPT 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 @Cernica Florin! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 @Cernica Florin 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Bine ai venit, @Cernica Florin ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 @Cernica Florin 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare
Vasilescu Mircea 19 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2018 Cernica Florin . 1 Distribuie această postare Link către postare
Cernica Florin 2 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Multumesc tuturor pt frumoasa primire in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 @Cernica Florin Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 13 Februarie, 2018 Bun venit pe forum. Distribuie această postare Link către postare